Cârciuma din Bãtrâni

Evenimente la CÂRCIUMIOARÃ


Cel mai mare muzeu al satului romanesc este cel mai potrivit loc pentru organizarea unui eveniment privat special, fie nunta, botez sau petrecere privata.

Carciuma din Batrani a inceput sa fie cautata nu doar pentru vizite turistice dar si pentru evenimente private, nunti, botezuri, cununii, petreceri de firma.

Astfel, pentru a satisface si acest segment, vestita carciumioara dispune astazi de un cort de evenimente cu o capacitate de 1000 de locuri dar care poate fi restrans in functie de nevoia de spatiu a doritorilor.

NUNTA in aer liber, in mijlocul unui peisaj de poveste este cu siguranta cea mai potrivita alegere pentru o petrecere de vis! Pentru nunti si botezuriv a oferim ca si BONUS organizarea slujbei religioase la micuta bisericuta de lemn din cadrul Muzeului.

POVESTEA LOCULUI

Situata in Sibiu, in inima celui mai mare muzeu al satului romanesc, Carciuma din Batrani pastreaza in zidurile ei zambetele curate ale batranilor nostri dragi.

Terasa se intinde in spatiul verde din jurul carciumioarei, inconjurata de brazi falnici si de foisoare din lemn, racoroase si cochete. Tot aici, pentru cei mici exista un loc de joaca in aer liber, amenajat parca in gradina bunicii.

Micutii au la dispozitie leagane si balansoare, toate construite din lemn si inconjurate de iarba si flori.

Bucataria carciumioarei este vie si animata, ospatarii intra si ies cu tavile pline de bunataturi alese, toata activitatea fiind atent coordonata de cea mai grozava bucatareasa, doamna Ileana, cea care stie pe de rost cele mai vechi si mai gustoase retete ale boierilor de altadata.

Carciumioara este deschisa zilnic intre orele 10.00 si 22.30.

Informatii si rezervari:

0269/252.967 - Carciuma din Batrani

0269/252.948 - Han Vestem